A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП "Марківська багатопрофільна лікарня МСР"

Новини

Дитяче відділення сьогодні

Відділення педіатрії надає широкий спектр медичних послуг з діагностики, лікування та профілактики захворювань у дітей від народження і до досягнення 18-річного віку.

16:52 06.04.2021

Щиро вдячні директору ТОВ «МИРНЕ ПЛЮС» Пульній Наталії Василівні.

Адміністрація та трудовий колектив КНП «Марківська БПЛ МРР» висловлюють глибоку повагу та щиро вдячні директору ТОВ «МИРНЕ ПЛЮС» Пульній Наталії Василівні за придбання для закладу дороговартісної та надсучасної наркозної станції «Anaeston 5000». Це обладнання дає змогу проводити високоякісну і легкокеровану анестезію під час оперативних втручань газоподібним анестетиком та ефективну, тривалу штучну вентиляцію легень.

10:15 11.11.2020

Дуже вдячні ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСЬКА ВИРОБНИЧА ФІРМА "АГРОТОН"

Адміністрація КНП «Марківська БПЛ МРР» висловлює свою подяку ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСЬКА ВИРОБНИЧА ФІРМА "АГРОТОН" за надання матеріальної допомоги в сумі 50 000 грн. для забезпечення лікуванням на гострі респіраторні хвороби хворих денного стаціонару.

14:03 13.04.2020

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, серед студентів Марківського ліцею було проведено лекцію на тему: «Молодь проти СНІДу». Лекцію читала лікар-інфекціоніст Марківського РТМО – Кордубайло Ніна Олексіївна. Студенти отримали поради, пам’ятки, буклети, презервативи.

09:01 20.12.2019

Шановні жителі району!

Про гостру потребу донорської крові більшість людей дізнається лише тоді, коли близька людина потрапляє у біду і терміново потребує переливання. Забезпечення своєчасного постачання безпечної крові до пацієнта можливе лише за умови, що кожен із нас буде готовий не лише стати добровільним донором і безоплатно здати кров, а й робити це регулярно. 19 грудня 2019 року о 900 у приміщенні поліклінічного відділення Марківського РТМО відбудеться виїзний день донора. Велике прохання взяти активну участь у його проведенні. Станьте частиною донорського руху. Почніть рятувати життя.

08:35 29.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора