A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП "Марківська багатопрофільна лікарня МСР"

До уваги випускників загальноосвітніх навчальних закладів Марківської ОТГ!!!

Дата: 03.12.2021 15:30
Кількість переглядів: 86

 

Комунальне некомерційне підприємство «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської селищної ради»  звертається до випускників 2022 року, які планують вступити до медичних університетів та в подальшому планують працювати у нашому закладі охорони здоров’я, мають право на першочергове зарахування до закладів вищої медичної освіти за державним (регіональним) замовленням осіб, які уклали угоду про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу відповідно до постанови КМУ від 30 травня 2018 року № 417 «Деякі питання реалізації права осіб на першочергове зарахування до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням» та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23 березня 2021 року № 183 «Про затвердження Порядку та умов проведення конкурсу на укладення угод про відпрацювання не менше трьох років у державних і комунальних закладах охорони здоров’я, що розташовані у сільській місцевості або селищі міського типу».

Випускники які бажають вступити до медичних університетів  повинні звернутися до Марківської ОТГ до 15 січня 2022 року з заявою, для формування прогнозованої потреби у фахівцях з вищою освітою медичних спеціальностей, строків підготовки фахівців  з урахуванням обґрунтованих перспективних потреб та можливостей забезпечення таких фахівців безоплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах установлених норм.

Департамент охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації до 1 березня 2022 року оголошує конкурс та здійснює відбір осіб, які претендують на укладення угоди про відпрацювання не менше трьох років у державних і комунальних закладах охорони здоров’я. Під час проведення конкурсу, перевага надається жителям тих населених пунктів, де розташований роботодавець.

Переможець конкурсу підписує угоду із директором охорони здоров’я облдержадміністрації про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу.  

Після закінчення навчання, випускник забезпечується першим місцем роботи з подальшим укладенням трудового договору з роботодавцем про відпрацювання у нього не менше трьох років з забезпеченням  безоплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах установлених норм.

Якщо ж випускник відмовиться виконувати умови угоди, йому потрібно буде відшкодувати кошти, витрачені ВНЗ на його підготовку.

 

За довідковою інформацією звертатися до КНП «Марківська БПЛ МСР»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора